berdaguer + péjus: gue(ho)st house
 
berdaguer + péjus: gue(ho)st house
oct 06, 2012

berdaguer + péjus: gue(ho)st house

‘gue(ho)st house’ by berdaguer + péjus, delme, france all images © ohdancy

french practice berdaguer + péjus has recently completed ‘gue(ho)st house’ located in the delve contemporary art centre, in delme, france. the structure has gone under several transformations from prison, to school, to funeral home and now into a large public installation. the building is draped in a veil of white high-density polystyrene that appears to be dripping into the surrounding landscape. financed by the ministry of culture and communication the commission will host a variety of pueblos and private events to support the activities for the community.

berdaguer + péjus: gue(ho)st house white dripping exterior

berdaguer + péjus: gue(ho)st house installation detail

berdaguer + péjus: gue(ho)st house view from park

berdaguer + péjus: gue(ho)st house model rendering

berdaguer + péjus: gue(ho)st house

berdaguer + péjus: gue(ho)st house computer generated design

  • TSplines beginner level 😉

    Aj
  • vous avez trop fumé les gars !!!!! 🙂

    zumthor
  • sperm house

    p.arch

have something to add? share your thoughts in our comments section below.
all comments are reviewed for the purposes of moderation before publishing.

comments policy

PRODUCT LIBRARY

a diverse digital database that acts as a valuable guide in gaining insight and information about a product directly from the manufacturer, and serves as a rich reference point in developing a project or scheme.

architecture news

×
keep up with our daily and weekly stories
508,230 subscribers
- see sample
- see sample
designboom magazine