HAO design integrates the family playground in taiwan
photography by hey! cheese
images courtesy of house design studio

 

 

 

seeking to redefine the role and function of the traditional taiwanese kitchen, local studio HAO design has renovated an apartment in kaohsiung city that successfully integrates the dwelling’s various spaces. through combining living, dining and cooking facilities, the design allows the home’s occupants to spend more in each other’s company. open-plan living is interrupted with various methods of non-opaque division, while bold splashes of color are incorporated throughout the plan.

house design studio the family playground taiwan designboom
the schems seeks to redefine the role and function of the traditional taiwanese kitchen

house design studio the family playground taiwan designboom
living accommodation is arranged around the central positioned kitchen unit

house design studio the family playground taiwan designboom
bold splashes of color are incorporated throughout the design

house design studio the family playground taiwan designboom
lounge area

house design studio the family playground taiwan designboom
the design allows the home’s occupants to spend more in each other’s company

house design studio the family playground taiwan designboom
open-plan living is interrupted with various methods of non-opaque division

house design studio the family playground taiwan designboom
master bedroom with views across the neighboring park

house design studio the family playground taiwan designboom
secondary sleeping accommodation

 

drawings

 

project info:

 

project name: the family playground
interior design: HAO design studio
location: kaohsiung city, taiwan
area: 122 sqm
completed: 2014
project type: residential interiors
photography: hey! cheese