infinity nide's mole chha is a dome teahouse with red gradient walls and brass lighting tubes
 

infinity nide's mole chha is a dome teahouse with red gradient walls and brass lighting tubes

‘mole chaa’ is a chinese dome teahouse crammed into a traditional business community and a social space that attracts trendy young people in the city of foshan. using only brass, aluminum, and concrete, infinity nide built a giant egg in the space without changing the original walls.

infinity nide's mole chha is a dome teahouse with red gradient walls and brass lighting tubes

 

 

the walls in gradient red are circular and oblique which creates a sense of security and separates the social area and the tea-making one. the circular thor-shaped concrete chairs draw a closer distance between people sitting around.

infinity nide's mole chha is a dome teahouse with red gradient walls and brass lighting tubes

 

 

infinity nide-designed four-meter long brass lighting tubes sublimate the space into a giant art installation and lead people to the outdoor social space across the giant egg as they are set interlaced from the top. the white logo on the wall elaborates the artistic atmosphere maintained in the space.

infinity nide's mole chha is a dome teahouse with red gradient walls and brass lighting tubes

 

infinity nide's mole chha is a dome teahouse with red gradient walls and brass lighting tubes

 

infinity nide's mole chha is a dome teahouse with red gradient walls and brass lighting tubes

 

infinity nide's mole chha is a dome teahouse with red gradient walls and brass lighting tubes

 

infinity nide's mole chha is a dome teahouse with red gradient walls and brass lighting tubes

 

infinity nide's mole chha is a dome teahouse with red gradient walls and brass lighting tubes

 

infinity nide's mole chha is a dome teahouse with red gradient walls and brass lighting tubes

project info:

 

project name: mole chha

project location: 1f, grandview young plaza, chengmentou road, chancheng district, foshan, china

building area: 68 sqm

design brand: infinity nide

director: wang xiaowen

project team: wu ruimin,xue jiaxun,he longpan,wu yongying

design period: november, 2017

construction period: november – december, 2017

lighting design: infinity nide

material supply, furniture: bentu

photography: cao haochang 

 

designboom has received this project from our ‘DIY submissions‘ feature, where we welcome our readers to submit their own work for publication. see more project submissions from our readers here.

 

edited by: maria erman | designboom

have something to add? share your thoughts in our comments section below.
all comments are reviewed for the purposes of moderation before publishing.

comments policy

PRODUCT LIBRARY

a diverse digital database that acts as a valuable guide in gaining insight and information about a product directly from the manufacturer, and serves as a rich reference point in developing a project or scheme.

architecture news

×
keep up with our daily and weekly stories
507,029 subscribers
- see sample
- see sample
designboom magazine