iridescent diner by infinity nide features colored, electroplated steel and white concrete
 

iridescent diner by infinity nide features colored, electroplated steel and white concrete

infinity nide elevates the traditional character of the typical sidewalk diner with a contemporary approach at ‘hi, miss rong’, a hot pot snack diner in guangzhou, china. located in an old residential building, the interior features white concrete and colored electroplated stainless steel that result in a modern aesthetic.

iridescent diner by infinity nide features colored, electroplated steel and white concrete

 

 

the architects aimed at diversifying the diner from the typical narrow, street food business model by creating a distinct brand identity, using only two materials for the 140 m2 space. concrete tiles in the shape of five letters decorate the main wall where n, h, r, x and j symbolize the initial letters of the diner’s name in pinyin. stainless steel walls divide the space into three dining areas of different atmospheres, while in combination with the lights and the wide window along the street façade they create a bright, iridescent interior.

iridescent diner by infinity nide features colored, electroplated steel and white concrete

iridescent diner by infinity nide features colored, electroplated steel and white concrete

iridescent diner by infinity nide features colored, electroplated steel and white concrete

iridescent diner by infinity nide features colored, electroplated steel and white concrete

iridescent diner by infinity nide features colored, electroplated steel and white concrete

iridescent diner by infinity nide features colored, electroplated steel and white concrete

iridescent diner by infinity nide features colored, electroplated steel and white concrete

iridescent diner by infinity nide features colored, electroplated steel and white concrete

 

 

project info

 

project name: hi, miss rong

design: infinity nide

director: wang xiaowen

project team: wu ruimin, xue jiaxun, lin yanqiu, huang zhirui

material supply, furniture & lighting design: bentu

location: no.388, xingang middle road, guangzhou, china

type: sichuan hot pot snack diner

total floor area: 140 m2

 

 

designboom has received this project from our ‘DIY submissions‘ feature, where we welcome our readers to submit their own work for publication. see more project submissions from our readers here.

 

edited by: sofia lekka angelopoulou | designboom

have something to add? share your thoughts in our comments section below.
all comments are reviewed for the purposes of moderation before publishing.

comments policy

PRODUCT LIBRARY

a diverse digital database that acts as a valuable guide in gaining insight and information about a product directly from the manufacturer, and serves as a rich reference point in developing a project or scheme.

architecture news

×
keep up with our daily and weekly stories
507,305 subscribers
- see sample
- see sample
designboom magazine