kwas: kantar japan reception area
 
kwas: kantar japan reception area
sep 02, 2010

kwas: kantar japan reception area

‘K’ reception area of kantar japan’s office in tokyo

architectural firm kwas have sent in images of their latest project ‘K’ a design for a reception area for kantar japan’s office in tokyo. the ‘K’ gradually transforms in composition according to ones movement and shows different angles.each object has dimensions that can be used as a bench or an exhibition platform.  

kwas: kantar japan reception area walking into the reception area

kwas: kantar japan reception area

kwas: kantar japan reception area

kwas: kantar japan reception area

kwas: kantar japan reception area

kwas: kantar japan reception area the ‘K’ and how it appears from different angles

kwas: kantar japan reception area the mathematical dimensions

project credits: client: kantar japan architect: kwas/kensuke watanabe architecture studio kensuke watanabe, yuji mukaiyama lighting: sirius lighting office hirohito totsune, toshiya nagano photo credit: masami daito project management: cushman & wakefield construction: kotobuki nomura co.ltd

  • Good perspective in harmony with the company profile plate, too.

    LiLi
  • Unique, geometrical design with contrast colors! I would love to experience the transformation of the objects.

    mary
  • this trick is older than jesus.

    howard
  • A whole lot of MIT-ing

    mstndvn

have something to add? share your thoughts in our comments section below.
all comments are reviewed for the purposes of moderation before publishing.

comments policy

(3 articles)

PRODUCT LIBRARY

a diverse digital database that acts as a valuable guide in gaining insight and information about a product directly from the manufacturer, and serves as a rich reference point in developing a project or scheme.

architecture news

×
keep up with our daily and weekly stories
507,373 subscribers
- see sample
- see sample
designboom magazine