'les bains des docks' by jean nouvel

'les bains des docks' by jean nouvel

 

 

photographs of the recently completed ‘les bains des docks’ aquatic centre in le havre, france designed by jean nouvel have begun to surface. the mostly white space is very light in feel, while a brightly coloured alcove pops with vitality. the complex features multiple pools some of which are the typical rectangle shape, while some such as the main indoor pool is very geometric and split among multiple levels. the project is part of the city’s port redevelopment plans.

 

photography by clément guillaume
 

http://www.jeannouvel.com

more 'les bains des docks' by jean nouvel designboom interview: jean nouvel

 

 

'les bains des docks' by jean nouvel
 
 
'les bains des docks' by jean nouvel
 
 
'les bains des docks' by jean nouvel
 
 
'les bains des docks' by jean nouvel
 
 
'les bains des docks' by jean nouvel
 
 
'les bains des docks' by jean nouvel
 
 
'les bains des docks' by jean nouvel
 
 
'les bains des docks' by jean nouvel

have something to add? share your thoughts in our comments section below.
all comments are reviewed for the purposes of moderation before publishing.

comments policy

PRODUCT LIBRARY

a diverse digital database that acts as a valuable guide in gaining insight and information about a product directly from the manufacturer, and serves as a rich reference point in developing a project or scheme.

designboom will always be there for you

milan, new york, beijing, tokyo,  since 1999
X
5