ordos 100: jun igarashi architects
 
ordos 100: jun igarashi architects
jan 05, 2009

ordos 100: jun igarashi architects

east elevation of villa
all images © jun igarashi architects

japanese firm jun igarashi architects have designed ‘corridor’ a villa for the ordos 100 project in inner mongolia china. ‘corridor’ is designed surrounding indoor living spaces to avoid connection with outside air directly. the house works as a buffer zone, where inside living spaces are gently divided from the outside atmosphere. there are two volumes of living spaces. the roof is covered by glass allowing sunlight inside.

ordos 100: jun igarashi architects air conditioning system

ordos 100: jun igarashi architects master bedroom

ordos 100: jun igarashi architects gym/game room

ordos 100: jun igarashi architects pool

ordos 100: jun igarashi architects living room

ordos 100: jun igarashi architects dining room

ordos 100: jun igarashi architects study

more: http://jun-igarashi.web.infoseek.co.jp http://www.ordos100.com

have something to add? share your thoughts in our comments section below.
all comments are reviewed for the purposes of moderation before publishing.

comments policy

(21 articles)

PRODUCT LIBRARY

a diverse digital database that acts as a valuable guide in gaining insight and information about a product directly from the manufacturer, and serves as a rich reference point in developing a project or scheme.

architecture news

×
keep up with our daily and weekly stories
506,228 subscribers
- see sample
- see sample
designboom magazine