hill of water, ichihara, japan by suppose design office

japanese suppose design office have completed a renovation proposal for the hill of water and sculpture in ichihara city, chiba, japan. the site is situated in an industrial area along tokyo bay. the design utilizes existing structures converting them into individual tower like sculptures of various heights.

suppose design office: hill of water, ichihara, japan the sculptures each have a curved base

suppose design office: hill of water, ichihara, japan the various heights

suppose design office: hill of water, ichihara, japan the sculptures connected to the existing beams

suppose design office: hill of water, ichihara, japan the curved base

suppose design office: hill of water, ichihara, japan interior

suppose design office: hill of water, ichihara, japan interior

suppose design office: hill of water, ichihara, japan elevation view suppose design office: hill of water, ichihara, japan existing beam structure

suppose design office: hill of water, ichihara, japan floor plan