‘house in fukuyama’ by suppose design office all images courtesy suppose design office

japanese suppose design office have recently completed ‘house in fukuyama’ in hiroshima, japan. the three storey concrete residence is situated below street level. a main feature of the house are its two tower stairwells – the entrances to the building, located on the rooftop.

suppose design office: house in fukuyama ‘house in fukuyama’ – street level view

suppose design office: house in fukuyama the living space

suppose design office: house in fukuyama kitchen and living area

suppose design office: house in fukuyama living area

suppose design office: house in fukuyama one of the corridors

suppose design office: house in fukuyama leading onto the balcony

suppose design office: house in fukuyama the rooftop entrance

suppose design office: house in fukuyama ‘house in fukuyama’