‘house in kodaira’ in tokyo by suppose design office all images courtesy suppose design office

japanese suppose design office have recently completed ‘house in kodaira’ in tokyo. the building is half covered with tarpaulin to blur the barrier between indoors and outdoors. bare soil is left in the living room space, to allow the owners to plant grass in the future. a skylight is positioned at the centre of the house, above the staircase providing daylight.

suppose design office: house in kodaira

suppose design office: house in kodaira

suppose design office: house in kodaira

suppose design office: house in kodaira in between the first and second floor

suppose design office: house in kodaira living space

suppose design office: house in kodaira the kitchen and living space

suppose design office: house in kodaira living space