‘house in saka’ by suppose design office, hiroshima, japan all images courtesy suppose design office

japanese practice suppose design office has completed ‘house in saka’, a single family dwelling in hiroshima, japan. enclosed with a windowless facade, the exterior of this dwelling discreetly lifts from the ground to introduce natural light into the interior spaces. wrapped around a central open-air courtyard, the living and dining area overlook the tree which has been planted within the void.

suppose design office: house in saka (left) main entrance (right) internal open-air courtyard

suppose design office: house in saka stairs descend to sunken terrace

suppose design office: house in saka kitchen and dining area are recessed allowing the ground level windows to introduce natural light to working surfaces

suppose design office: house in saka living area with dining area and kitchen beyond

suppose design office: house in saka view of a sunken terrace from the living area

suppose design office: house in saka bathroom

suppose design office: house in saka upper level bedroom bordering courtyard

suppose design office: house in saka terrace at night