‘BAFF pavilion’ by ti-wei chang + vara yang + brian yh. tarn

designers ti-wei chang, vara yang and brian YH. tarn have conceived the

‘BAFF pavilion’, a modular structure connected together with bubble ceilings. adaptable to its environment, the unit becomes lively and transforms to create various positions. each gesture illustrates a natural demonstration of how the volume creates space underneath. movement within each BAFF mimics the form language of a living creature, developing shelter fro users to rest and play outdoors.

ti wei chang + vara yang + brian tarn: BAFF pavilion each gesture connects into large scale structure forming a large pavilion

ti wei chang + vara yang + brian tarn: BAFF pavilion

ti wei chang + vara yang + brian tarn: BAFF pavilion

ti wei chang + vara yang + brian tarn: BAFF pavilion the bubble ceiling can construct its shape with no rigid material and lower the weight of the ceiling

ti wei chang + vara yang + brian tarn: BAFF pavilion BAFF foundation

ti wei chang + vara yang + brian tarn: BAFF pavilion

ti wei chang + vara yang + brian tarn: BAFF pavilion transformation sequences of BAFF

ti wei chang + vara yang + brian tarn: BAFF pavilion

ti wei chang + vara yang + brian tarn: BAFF pavilion  BAFF in rough models

ti wei chang + vara yang + brian tarn: BAFF pavilion concept sketches of BAFF

ti wei chang + vara yang + brian tarn: BAFF pavilion left to right:

ti-wei chang, vara yang, brian YH. tarn

designboom has received this project from our ‘DIY submissions‘ feature, where we welcome our readers to submit their own work for publication.
see more project submissions from our readers
here